ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνάντηση Ν.Αναστασιάδη με Α.Γκουτέρες στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό

Συνάντηση Ν.Αναστασιάδη με Α.Γκουτέρες στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό

Στις 11:30 συναντάται στις Βρυξέλλες με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος Αναστασσιάδης επανέλαβε χθες την αποφασιστικότητά του να συνεργαστεί στενά με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ στην προσπάθεια επανένωσης της Κύπρου, στην παρέμβασή των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε και ο Αντόνιο Γκουτερες, όπως ο ίδιος ανήρτησε στον λογαριασμό του στo twitter.

Εξάλλου ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος σε γραπτή δήλωσή του ανέφερε ότι ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών διαβεβαίωσε τους 27 της ΕΕ πως «παρά τις όποιες δυσκολίες, θα εξακολουθήσει τις προσπάθειές του για τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για έναν ουσιαστικό διάλογο, επί τη βάσει της σαφούς εντολής που έχει από το Συμβούλιο Ασφαλείας».

Ο ΓΓ του ΟΗΕ θα συναντήσει στις 12:20 και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ο κ. Τατάρ αναχώρησε χθες το πρωί για τις Βρυξέλλες και συνοδεύεται από 4μελη ομάδα, μεταξύ αυτών ο «ειδικός εκπρόσωπός» του, Εργκιούν Ολγκούν και ο λεγόμενος «υφυπουργός εξωτερικών», Ισμαήλ Κορούκογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.