ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θλίψη στην Κύπρο: 42χρονη μητέρα έφυγε από τη ζωή μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού (φώτο)

Θλίψη στην Κύπρο: 42χρονη μητέρα έφυγε από τη ζωή μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού (φώτο)

Σοκ στην Κύπρο από τον θάνατο της 42χρονης Θέκλας Δημητρίου, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο το οποίο υπέστη λίγους μήνες μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού.

Ο προσωπικός ιατρός της άτυχης 42χρονης απέστειλε κίτρινη κάρτα στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, τονίζοντας ότι ο θάνατος της Θέκλας Δημητρίου συνδέεται με τον εμβολιασμό.

Να σημειώσουμε πως η γυναίκα είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca, προτού τελικά η κυπριακή κυβέρνηση (όπως και η ελληνική) αποφασίσει να αλλάξει τα ηλικιακά όρια.

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, Έλενα Παναγιωτοπούλου σε παρέμβαση της σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέφερε τα εξής:

«Στις 07:47 το πρωί είχαμε λάβει κίτρινη κάρτα για το περιστατικό από τον προσωπικό ιατρό… Πιστεύει ότι πιθανόν να συνδέεται με τον εμβολιασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Παναγιωτοπούλου.

Επισήμανε ότι από πλευράς τους πρέπει να μαζέψουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται, έτσι ώστε να έχουν μπροστά τους όλα τα δεδομένα που απαιτούνται για να μπορεί να γίνει ενδελεχή έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό, αφού από τη στιγμή που έχει γίνει αναφορά οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες οφείλουν να διερευνήσουν το συμβάν.

Όσον αφορά το γεγονός ότι η κίτρινη κάρτα στάλθηκε δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό της 42χρονης, η κα Παπαδοπούλου σημείωσε ότι συνήθως οι αναφορές γίνονται 2 με 3 μήνες μετά τον εμβολιασμό, ωστόσο οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες οφείλουν να εξετάσουν το περιστατικό και αυτό θα πράξουν.

Η γυναίκα αφήνει πίσω σύζυγό και παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.