ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπρος: Ορκίστηκαν οι νέοι Υπουργοί και η επικοινωνιακή ομάδα του Προεδρικού

Κύπρος: Ορκίστηκαν οι νέοι Υπουργοί και η επικοινωνιακή ομάδα του Προεδρικού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο Κύπρου η τελετή διαβεβαίωσης δύο νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και της επικοινωνιακής ομάδας της κυβέρνησης.

Όπως επίσης και οι διορισμοί του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου, του επιτρόπου του Πολίτη Παναγιώτη Σεντώνα, της νέας αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου Νιόβης Παρισσινού και του νέου διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου Ν. Αναστασιάδη Ανδρέα Ιωσήφ.

Μιλώντας εκ μέρους των νεοδιοριζόμενων μελών της κυβέρνησης και απευθυνόμενη προς τον Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, η κυρία Δράκου δήλωσε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η επιλογή τους, σημειώνοντας: «Αναγνωρίζουμε το βάρος της ευθύνης που μας αναλογεί. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας το απαιτητικό έργο που αναλαμβάνουμε και να εργαστούμε με προσήλωση για την υλοποίηση τόσο του κυβερνητικού προγράμματος της κυβέρνησης Αναστασιάδη όσο και του Εθνικού Σχεδίου “Κύπρος- το αύριο”.

Παράλληλα διαβεβαίωσε «για τη βούληση που διαθέτουμε για ευρύτερη δυνατή συνεργασία και συνδιαβούλευση με όλες τις πολιτικές δυνάμεις- ανεξαρτήτως πολιτικών ή ιδεολογικών τοποθετήσεων», τονίζοντας ότι η όποια καλόπιστη κριτική «είναι καλοδεχούμενη, ως απαραίτητη για τη δυνατότητα διόρθωσης τυχόν λαθών και παραλείψεων» και ευχαρίστησε «το σύνολό των προκατόχων μας για το σημαντικό μέχρι στιγμής έργο που έχουν παράξει και την παρακαταθήκη που έχουν αφήσει».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής, τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ανέλαβαν καθήκοντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.