ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αμερικανοί αξιωματούχοι: Ζητούν από την Κύπρο να στείλει ρωσικά όπλα στην Ουκρανία

Το ρωσικό οπλισμό της ΕΦ ζήτησαν οι Αμερικανοί

Αμερικανοί αξιωματούχοι: Ζητούν από την Κύπρο να στείλει ρωσικά όπλα στην Ουκρανία

Σε μια σημαντική κίνηση προς τη Λευκωσία που ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις της Κύπρου με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν προχωρήσει Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με πηγές της «Κ» την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν κρούσεις από πλευράς Αμερικανών προκειμένου να διερευνηθεί η παραχώρηση μέρους ή του συνόλου των ρωσικών όπλων και μέσων της Ε.Φ. Η κρούση προφανώς αφορά τις προσπάθειες που καταβάλλονται για παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, σύμφωνα με την kathimerini.com.cy.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την πληροφόρηση της «Κ» η πρώτη αντίδραση ήταν θετική, ενημερώθηκε άμεσα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος άναψε το πράσινο φως να συνεχισθούν οι σχετικές διεργασίες. Εάν η κρούση μετουσιωθεί σε πράξη η επιδίωξη της κυπριακής πλευράς είναι η αντικατάσταση των ρωσικών όπλων να γίνει από τα διαθέσιμα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.