ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό: Πήγε να πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ με… 15.500 κέρματα -Η βαλίτσα ζύγιζε 50 κιλά

Ο νεαρός πήγε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, καθώς πιάστηκε να οδηγεί χωρίς άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια

Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό: Πήγε να πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ με… 15.500 κέρματα -Η βαλίτσα ζύγιζε 50 κιλά

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό όπου ένας νεαρός πήγε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500 ευρώ με… 15.500 κέρματα.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός πήγε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, καθώς πιάστηκε να οδηγεί χωρίς άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια. Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο η καταγγελία έγινε το 2022.

Ο άνδρας, λοιπόν, πήγε προ ημερών, στο Πρωτοκολλητείο να πληρώσει το πρόστιμο, έχοντας μαζί του μια βαλίτσα, βάρους 50 κιλών. Μέσα σε αυτή υπήρχαν 15.500 νομίσματα των 1, 2, 5 και 10 σεντ.

Η βαλίτσα με τα κέρματα, με τα οποία πήγε να πληρώσει πρόστιμο στη Λεμεσό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι λειτουργοί, ωστόσο, του είπαν ότι δεν μπορούν να παραλάβουν τα χρήματα σε σεντ και ότι έπρεπε να πάει στην τράπεζα για να τα αλλάξει. Ο νεαρός, από την άλλη, μιλώντας στον Φιλελεύθερο, χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν τα δέχτηκαν, καθώς και αυτά είναι χρήματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.