ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους για δάσκαλο στην Κύπρο που παρενοχλούσε παιδιά

«Πέτυχα δάσκαλο που ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι μου & ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά»

Αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους για δάσκαλο στην Κύπρο που παρενοχλούσε παιδιά

Αποκάλυψη για δάσκαλο ο οποίος παρενοχλούσε παιδιά στη Λευκωσία έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για έναν άνδρα που πήγε στο μουσικό εργαστήρι του για να πιάσει δουλειά, αλλά κατέληξε στη φυλακή, επειδή παρενοχλούσε τους μαθητές.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που να έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από τα κυκλώματα. Κι εγώ πέτυχα δάσκαλο ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά. Αν είναι δυνατόν.

Τον κατήγγειλα στο υπουργείο στη Λευκωσία και είναι μέσα ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένας, δεν το έκανα βούκινο. Το ανακάλυψα, μου το είπαν τα ίδια τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε, να έχουν γλώσσα και αυτιά. Οι γονείς πρέπει να λένε στα παιδιά τους να μιλήσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.