ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εντυπωσιακές εικόνες από την στρατιωτική παρέλαση στην Κύπρο για την Ημέρα Ανεξαρτησίας (φωτό)

Συμμετείχαν μηχανοκίνητα και πεζοπόρα τμήματα και πτητικά μέσα της Εθνικής Φρουράς

Εντυπωσιακές εικόνες από την στρατιωτική παρέλαση στην Κύπρο για την Ημέρα Ανεξαρτησίας (φωτό)

Με την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 62η επέτειο από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η παρέλαση διεξήχθη επί της λεωφόρου Ιωσήφ Χ’’ Ιωσήφ, με τη συμμετοχή μηχανοκίνητων, πεζοπόρων τμημάτων και πτητικών μέσων της Εθνικής Φρουράς, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πριν από την έναρξή της, πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και ακολούθησε η έπαρση σημαίας, η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και η ρίψη 21 χαιρετιστήριων κανονιοβολισμών.

Τον χαιρετισμό της δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πλαισιωμένος από τον Υπουργό Άμυνας κ. Χαράλαμπο Πετρίδη και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Η Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος συνοδεύτηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Την στρατιωτική παρέλαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία κοινού, παρακολούθησαν Πρέσβεις και Ακόλουθοι Άμυνας ξένων χωρών καθώς και άλλοι επίσημοι.

Δείτε εικόνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.