
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων για τα Θεοφάνια στη Λεμεσό της Κύπρου καθώς ένα 45χρονος Ελληνοκύπριος αφού έπιασε τον Σταυρό, τον έβαλε στην τσέπη του και… έφυγε!
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής σήμανε συναγερμός στις αρχές με αστυνομικούς να εντοπίζουν τον 45χρονο και να τον συλλαμβάνουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακρινόμενος ο 45χρονος ανέφερε ότι ήταν βιαστικός με το που βγήκε από το νερό και πάνω στη βιασύνη του δεν κατάλαβε πως πήρε μαζί του τον σταυρό.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 45χρονος ισχυρίστηκε πως όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη και ενημερώθηκε για την κινητοποίηση της αστυνομίας, φοβήθηκε και τον έκρυψε σε χωράφι.
Σημειώνεται, τέλος, ότι ο ξύλινος σταυρός, ο οποίος δεν έχει κάποια ιδιαίτερη χρηματική αξία, επιστράφηκε στις εκκλησιαστικές Αρχές, ενώ ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.