ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Ακρωτηρίασαν τη δεξιά του παλάμη του στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ που τραυματίστηκε από χειροβομβίδα

Η χειροβομβίδα που επρόκειτο να ρίξει ο στρατιώτης, εξερράγη στο χέρι του μόλις αφαίρεσε την περόνη

Κύπρος: Ακρωτηρίασαν τη δεξιά του παλάμη του στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ που τραυματίστηκε από χειροβομβίδα

Τον ακρωτηριασμό της δεξιάς παλάμης του 23χρονου στρατιώτη από την Ελλάδα, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στην ΕΛΔΥΚ (Ελληνική Δύναμη Κύπρου) προκάλεσε ο τραυματισμός του κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης ρίψης χειροβομβίδας, σε πεδίο βολής της κυπριακής Εθνικής Φρουράς.

Η χειροβομβίδα που επρόκειτο να ρίξει ο στρατιώτης, εξερράγη στο χέρι του μόλις αφαίρεσε την περόνη, χωρίς να μεσολαβήσει η προβλεπόμενη από την κατασκευή της χειροβομβίδας χρονοκαθυστέρηση.

Μετά την έκρηξη ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπέστη ακρωτηριασμό δεξιάς άκρας χειρός και εν συνεχεία υποβλήθηκε και σε δεύτερη επέμβαση στο πρόσωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για τη διακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος διεξάγεται έρευνα» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κυπριακό Υπουργείο Άμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.