ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπρος: Μαθητής λιθοβολήθηκε από συμμαθητές του στην Πάφο

Το περιστατικό έφτασε μέχρι την Βουλή

Κύπρος: Μαθητής λιθοβολήθηκε από συμμαθητές του στην Πάφο

Ένα απίστευτο περιστατικό εκφοβισμού σημειώθηκε στην Κύπρο όπου μαθητής λιθοβολήθηκε από συμμαθητές του και νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της της Πάφου.

Το θέμα έφτασε στη Βουλή, όπως αναφέρει η kathimerini.com.cy χωρίς να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιστατικό, ωστόσο είναι γνωστό πως ο σχολικός εκφοβισμός είναι πλέον ένα καθημερινό φαινόμενο και τα περισσότερα περιστατικά δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η συζήτηση του θέματος διεξάγεται σε μια χρονική περίοδο όπου η βία και η παραβατικότητα στα σχολεία βρίσκονται σε έξαρση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε εκπρόσωπος του Υπουργείου, το ποσοστό των παιδιών που πέφτουν θύματα σχολικού εκφοβισμού στην Κύπρο ανέρχεται στο 25%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.