ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπρος: Μουσουλμάνοι έκαναν πορεία φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας κοράνι στο χέρι τους (βίντεο)

Η ανάρτηση του Δημάρχου της Πάφου

Κύπρος: Μουσουλμάνοι έκαναν πορεία φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας κοράνι στο χέρι τους (βίντεο)

Την ανησυχία για τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού αλλοδαπών μουσουλμάνων στη πόλη του εξέφρασε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδων Φαίδωνος. 

Με ανάρτηση του στο Facebook καλεί τη κυβέρνηση να προβληματιστεί και να πάρει μέτρα, παρουσιάζοντας βίντεο από πορεία νεαρών μουσουλμάνων οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κρατώντας στα χέρια τους το κοράνι.

Η εκδήλωση έγινε σε ένδειξη καταδίκης του συμβάντος στην Σουηδία με το κάψιμο του ιερού βιβλίου των Μουσουλμάνων

«Η πορεία νεαρών μουσουλμάνων σήμερα στην τουριστική περιοχή της Παφου με το κοράνι στο χέρι με εμφανή τον θρησκευτικό φανατισμό πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση και το Κράτος μας και γενικά όλους για τις ενέργεις που πρέπει άμεσα να γίνουν. Τα λάθη και τις παραλείψεις η ιστορία δεν τις συγχωρεί», έγραψε στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.