ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Κύπρος: Μυστήριο με πτώμα σε κατάσταση αρχικής σήψης που βρέθηκε σε διαμέρισμα

Δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη η ταυτότητα του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός

Κύπρος: Μυστήριο με πτώμα σε κατάσταση αρχικής σήψης που βρέθηκε σε διαμέρισμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εξετάσεις των αστυνομικών αναφορικά με τον εντοπισμό πτώματος σε κατάσταση αρχικής σήψης, σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το διαμέρισμα οδήγησε στον εντοπισμό νεκρού άνδρα χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με τις Αρχές να τίθενται σε συναγερμό μετά την πληροφορία από πολίτη.

Άμεσα έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπου απέκλεισαν την σκηνή και άρχισαν έρευνες. Στο σημείο βρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠΕΓΕ) της Αστυνομίας Κύπρου όπως επίσης και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέτα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Για την ώρα, σύμφωνα με τον Βοηθό Εκπρόσωπο Τύπου του Τμήματος Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Πάφου, Κυριάκο Χαραλάμπους δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη η ταυτότητα του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Χαραλάμπους, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του άντρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.