ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Νέο βίντεο και επίδειξη «θαύματος» από τον ηγούμενο Νεκτάριο σε μοναχές – «Δεν θέλω να κάμουμε show»

Οι μοναχές τον παρακολουθούσαν έκθαμβες πιστεύοντας ότι ζουν μια σπάνια στιγμή

Κύπρος: Νέο βίντεο και επίδειξη «θαύματος» από τον ηγούμενο Νεκτάριο σε μοναχές – «Δεν θέλω να κάμουμε show»

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε σήμερα Πέμπτη (14/3) ένα νέο βίντεο από το γραφείο του ηγουμένου της Μονής του Οσίου Αββακούμ, το οποίο λήφθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2023.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, φαίνεται ο ηγούμενος της Μονής Οσίου Αββακούμ Νεκτάριος να συνομιλεί με μοναχές οι οποίες πήγαν στο μοναστήρι για να αγοράσουν χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Ο ηγούμενος αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, παρουσίασε στις μοναχές το κουτί με τον Σταυρό του Αγίου Πορφυρίου αναφέροντας ότι μέσα τοποθέτησε βαμβάκι για να μην τρέχει το μύρο έξω.

Όπως είπε στις μοναχές ότι το μύρο τρέχει στα κεφάλια των πιστών και για αυτό τον σταυρό το έχει τοποθετημένο σε κουτί. (Σε αυτό το κουτί που όπως αποκαλύφθηκε από άλλο βίντεο βάζουν μύρο από μπουκάλι).

Έθεσε όρο να μην μιλήσουν για το θαύμα

Για να παραδώσει στις μοναχές βαμβάκι με το μύρο από τον σταυρό, ο Ηγούμενος Νεκτάριος έθεσε ως όρο, να μην αναφέρουν σε άλλους το θαύμα.

«Δεν θέλω να κάμουμε show. Αν έθελα έφκαλλα το στες ειδήσεις τζαι έρκετουν λαοθάλασσα. Εν θέλω (Αν ήθελα το έβγαζα στις ειδήσεις και θα ερχόταν λαοθάλασσα. Δεν θέλω)», ήταν τα λόγια του Νεκτάριου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ηγούμενος, όπως μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει προς το τέλος του βίντεο, υποστηρίζει ότι «μυρώνει» ο αέρας από το μύρο του Σταυρού, με τις μοναχές να τον παρακολουθούν έκθαμβες πιστεύοντας ότι ζουν μια σπάνια στιγμή κατά την οποία επιτελείται μπροστά στα μάτια τους ένα θαύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.