ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Το πλοίο «Τζένιφερ» θα μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια 500 τόνων στη Λωρίδα της Γάζας

Θα αποπλεύσει μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες

Κύπρος: Το πλοίο «Τζένιφερ» θα μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια 500 τόνων στη Λωρίδα της Γάζας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Κωνσταντίνος Λετυμπίωτης, ανακοίνωσε την αποστολή και δεύτερου πλοίου με την ονομασία «Τζένιφερ» με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα.

Ειδικότερα, ο κ. Λετυμπίωτης δήλωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες και το πλοίο «Τζένιφερ» είναι έτοιμο να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια 500 τόνων στη Λωρίδα της Γάζας, μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Κωνσταντίνος Λετυμπίωτης υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή, το στοίχημα είναι να συνεχιστεί και να εντατικοποιηθεί η ροή βοήθειας προς τον παλαιστινιακό θύλακα.

Κληθείς να αναφερθεί στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο την ερχόμενη Πέμπτη με τη συμμετοχή πέραν των σαράντα κρατών, ο κύριος Λετυμπιώτης εξήγησε ότι στην πρωτοβουλία της Λευκωσίας αναμένεται να μετάσχουν και χώρες οι οποίες μέχρι στιγμή δεν είχαν εκδηλώσει δημοσίως ενδιαφέρον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπογράμμισε, παράλληλα, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας πως οι ανάγκες σε ανθρωπιστική βοήθεια, μεταφορικά μέσα και τεχνική υποστήριξη, είναι πολύ μεγάλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.