ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κύπρος: Χαροπαλεύει 47χρονος που ξυλοκοπήθηκε στη συναυλία των Light και Thug Slime

Το θύμα του ξυλοδαρμού στη συναυλία νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ

Κύπρος: Χαροπαλεύει 47χρονος που ξυλοκοπήθηκε στη συναυλία των Light και Thug Slime

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας κατέληξε ένας 47χρονος που υπέστη ξυλοδαρμό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε συναυλία των τράπερ Light και Thug Slime στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει ο ALPHA Κύπρου, το θύμα του ξυλοδαρμού στη συναυλία νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ και δίνει μάχη για τη ζωή του ενώ οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να καταθέσουν διάφορα πρόσωπα από τη συναυλία, μεταξύ αυτών και οι διοργανωτές ώστε να βρεθούν οι ένοχοι του ξυλοδαρμού.

Ο 47χρονος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον δράστη ή τους δράστες έξω από τον αμφιθεατρικό χώρο της συναυλίας, την οποία είχε πάει να παρακολουθήσει ως θεατής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γύρω στις 11:10 το ΤΑΕ Λεμεσού ενημερώθηκε από το Γ.Ν.Λεμεσού ότι είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο, από το Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, άντρας ηλικίας 47 ετών, ο οποίος ήταν σοβαρά χτυπημένος. Από τις εξετάσεις που έγιναν έφερε κατάγματα στα πλευρά, στο πρόσωπο καθώς και αιμορραγία στον εγκέφαλο», δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.