Κύπρος: Χειροπέδες σε 36χρονο που απείλησε να σκοτώσει τον θείο του για ένα χωράφι

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

Κύπρος: Χειροπέδες σε 36χρονο που απείλησε να σκοτώσει τον θείο του για ένα χωράφι

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησαν οι Αρχές, έπειτα από καταγγελία ότι απειλούσε να σκοτώσει τον θείο του για ένα χωράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε το βράδυ της Κυριακη΄ς (31/7) στο ΤΑΕ Λεμεσού από 67χρονο.

Όπως αναφέρει η καταγγελία του 67χρονου, ενώ αυτός απουσίαζε, 36χρονος μετέβη στην οικία του όπου εκεί βρισκόταν η σύζυγος του.

Ο 36χρονος εξέφρασε απειλές σε βάρος του 67χρονου, ο οποίος είναι θείος του, απαιτώντας την εγγραφή τεμαχίου γης στο όνομα της μητέρας του και μάλιστα προειδοποίησε πως αν δεν το πράξουν, θα σκοτώσει τον θείο του.

Σημειώνεται πως η μητέρα του 36χρονου είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τον ίδιο πως ο γιος της μετέβαινε στην οικία του με απειλητικές διαθέσεις.

Ο 36χρονος συνελήφθη βάση δικαστικού εντάλματος ενώ κατά την ανάκριση του προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Σε βάρος του 36χρονου διερευνάται υπόθεση απόπειρα εκβίασης, απαίτηση περιουσίας με απειλές και απειλή βιαιοπραγίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.