ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λεμεσός: Επιτέθηκαν με μαχαίρια εναντίον παρέας – Τρεις τραυματίες

Εντοπίστηκαν σε χώρο δίπλα από ξενοδοχείο της τουριστικής περιοχής

Λεμεσός: Επιτέθηκαν με μαχαίρια εναντίον παρέας – Τρεις τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρια από άγνωστους δέχτηκαν τέσσερα άτομα.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων έχουν τραυματιστεί σε διάφορα μέρη του σώματος τους και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από πληροφορία που δόθηκε στις 2:00 τα ξημερώματα αστυνομικό περιπολικό πήγε σε χώρο δίπλα από ξενοδοχείο της τουριστικής περιοχής Λεμεσού, όπου εντόπισαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία έφεραν τραύματα.

Πρόκειται για 20χρονο, 21χρονο και 35χρονο, οι οποίοι ανέφεραν πως, μισή ώρα νωρίτερα, δέχθηκαν επίθεση από 4-5 άγνωστους που είχαν μαζί τους μαχαίρια.

Κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος φέρει θλαστικά τραύματα στον αριστερό βραχίονα, στον αριστερό μηρό, στο κεφάλι και στον κορμό και κρατήθηκε για νοσηλεία. Σοβαρότερη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του 35χρονου, ο οποίος φέρει θλαστικά τραύματα στην περιοχή του θώρακα, ενώ ο 21χρονος, που έφερε εκδορές στον αριστερό βραχίονα αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.