ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μήνυμα Γ.Γεραπετρίτη από Κύπρο: «Δεν πρόκειται να δεχτούμε τετελεσμένα επί του εδάφους»

«Η Ελλάδα στηρίζει με συνέπεια την Κύπρο στην επανεκκίνηση των προσπαθειών επίλυσης του Κυπριακού» είπε ο Γ.Γεραπετρίτης

Μήνυμα Γ.Γεραπετρίτη από Κύπρο: «Δεν πρόκειται να δεχτούμε τετελεσμένα επί του εδάφους»

Ο νέος υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι στην Κύπρο λέγοντας ότι «Δεν πρόκειται να δεχτούμε τετελεσμένα επί του εδάφους».

«Η εξεύρεση δίκαιης λύσης στο Κυπριακό αποτελεί κορυφαία εθνική προτεραιότητα της Ελλάδας», τόνισε ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετά τη συνάντησή του με τον Κύπριο ομόλογό του στη Λευκωσία.

Πιο συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του κ. Γεραπετρίτη έγιναν μετά το τέλος της συνάντησής του, στο Υπουργείο Εξωτερικών, στη Λευκωσία με τον Κύπριο ομόλογό του, Κωνσταντίνο Κόμπο, ο οποίος επεσήμανε πως δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθούμε διχοτομικές λύσεις.

«Η Ελλάδα στηρίζει με συνέπεια την Κύπρο στην επανεκκίνηση των προσπαθειών επίλυσης του Κυπριακού», υπογράμμισε ο κ. Γεραπετρίτης.

«Η Ελλάδα ήταν και παραμένει το διαχρονικό μας στήριγμα»

Την ίδια ώρα, από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Κόμπος ανέφερε ότι «η Ελλάδα ήταν και παραμένει το διαχρονικό μας στήριγμα» σε ό,τι αφορά το Κυπριακό. «Κοινό μας όραμα παραμένει η επανένωση της Κύπρου αποκλειστικά εντός του συμφωνημένου πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών, στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προς πάσα κατεύθυνση τονίζουμε ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθούμε διχοτομικές λύσεις ή άλλες παρεμφερείς προσεγγίσεις», τόνισε ο κ. Κόμπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.