ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής στην Κύπρο

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα εχθές το βράδυ

Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής στην Κύπρο

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το βράδυ ένας 22χρονος μοτοσικλετιστής στην Κύπρο.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος 22χρονος, Παναγιώτης Κωνσταντίνου από το χωριό Μονή, έχασε τη ζωή του μετά από θανατηφόρα οδική σύγκρουση στη Λεμεσό της Κύπρου.

Ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος, κάτω από άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 22χρονος. cache_980x637_Crop_medium_540752_357943_22_10_22_090415

Ο 22χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια ακόμη τεσσάρων φίλων του 22χρονου, οι οποίοι οδηγούσαν επίσης μοτοσικλέτες.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος φορούσε κράνος και πλήρη στολή μοτοσικλετιστή, αλλά τα τραύματα ήταν θανατηφόρα παρά το ότι η σύγκρουση δε χαρακτηρίζεται σφοδρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.