Πάφος: 30χρονος βίασε 28χρονη με την οποία διατηρούσε σχέση και την έριξε σε γκρεμό

Οι Αρχές διερευνούν πλέον φόνο εκ προμελέτης

Πάφος: 30χρονος βίασε 28χρονη με την οποία διατηρούσε σχέση και την έριξε σε γκρεμό

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο, αναφορικά με τον θάνατο της 28χρονης Λέσια Μπικόβα.

Όπως διαφαίνεται από τα ευρήματα της νεκροτομής, η νέα γυναικοκτονία είναι άγνωστο αν σημειώθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα ή αλλού.

Τα ευρήματα της μεταθανάτιας εξέτασης έδειξαν ότι ο θάνατος της 28χρονης επήλθε από εγκληματική πράξη και γι’ αυτό συνελήφθη ο 30χρονος με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις.

Όπως ανέφερε Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, εντοπίστηκε κάταγμα του υοειδούς οστού, κάτι που παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού κι όχι πτώσης. Επίσης, εντοπίστηκαν κι άλλα ευρήματα που δεικνύουν ότι η νεαρή υπέστη και σεξουαλική κακοποίηση προτού δολοφονηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές διερευνούν πλέον φόνο εκ προμελέτης και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε νέες συλλήψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.