ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πανηγυρίζουν με Φουρέιρα οι παίκτες του Απόλλωνα Λεμεσού (βίντεο)

Οι ξένοι παίκτες της κυπριακής ομάδας γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος τραγουδώντας Ελένη Φουρέιρα

Πανηγυρίζουν με Φουρέιρα οι παίκτες του Απόλλωνα Λεμεσού (βίντεο)

Ξέφρενα είναι τα πανηγύρια στις τάξεις του Απόλλωνα Λεμεσού, του οποίου οι παίκτες αποφάσισαν να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τραγουδώντας γνωστό κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα. 

Η κυπριακή ομάδα, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, κατακτά τον εγχώριο τίτλο και είναι απολύτως εύλογες οι χαρές και τα πανηγύρια, μεταξύ παικτών και επιτελείου.

Σε ένα επικό video μάλιστα, ο Αργεντινός Ίσραελ Κολ με ένα φορητό ραδιόφωνο και άλλοι ξένοι παίκτες της κυπριακής ομάδας, φαίνονται να πανηγυρίζουν τραγουδώντας το “Καραμέλα” της γνωστής τραγουδίστριας, προκαλώντας απίστευτο γέλιο στα αποδυτήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί τους ήταν δε και οι τρεις Έλληνες παίκτες της ομάδας, οι Χάρης Μαυρίας, Χρήστος Αλμπάνης και Τάσος Αυλωνίτης, οι οποίοι και κατέκτησαν το πρώτο τους πρωτάθλημα με την ομάδα της γειτονικής χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.