ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην Αθήνα έρχεται σήμερα ο Νίκος Χριστοδουλίδης – Το πρόγραμμά του

Αύριο θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Στην Αθήνα έρχεται σήμερα ο Νίκος Χριστοδουλίδης – Το πρόγραμμά του

Την Αθήνα επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να παραστεί σε δείπνο που παραθέτει απόψε προς τιμήν του, η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών.

Αύριο θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και θα έχει σειρά επαφών, με επίκεντρο την προσπάθεια για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Όπως ανακοινώθηκε από την Κυπριακή Προεδρία, ανάμεσα σε άλλα, στο αποψινό δείπνο ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα αναφερθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κυπριακή ναυτιλία, αλλά και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κυπριακού νηολογίου, καθώς και στις συνέργειες Κύπρου – Ελλάδας στον τομέα της ναυτιλίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και η Πρόεδρος Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε σχέση με το Κυπριακό, είχε δηλώσει ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το θέμα συνάντησής του στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.