ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θρήνος στην Κύπρο για τους παππούδες και τα εγγόνια τους που σκοτώθηκαν στο φρικτό τροχαίο στη Λεμεσό

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται

Θρήνος στην Κύπρο για τους παππούδες και τα εγγόνια τους που σκοτώθηκαν στο φρικτό τροχαίο στη Λεμεσό

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κύπρος μετά το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τον ερχομό του 2024, με θύματα δύο παππούδες και τα δύο εγγόνια τους.

Ο 72χρονος Νικόλας και η 74χρονη Ευανθία γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου στο σπίτι των εγγονιών τους ηλικίας 18 και 27 ετών. Λίγες ώρες μετά τα δύο αδέρφια θέλησαν να γυρίσουν τους παππούδες τους πίσω στο σπίτι τους στο χωριό Λιμνάτι Λεμέσού. Έτσι λοιπόν η 27χρονη βρέθηκε στο τιμόνι του οδηγού με συνεπιβάτες τον αδερφό της και τους παππούδες της.

Ωστόσο δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους καθώς σε μία διασταύρωση συγκρούστηκαν με ένα διπλοκάμπινο όχημα στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια από τη Συρία. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι τέσσερις επιβάτες του μικρού αυτοκινήτου εγκλωβίστηκαν μέσα στα συντρίμμια και χρειάστηκε η επέμβαση την πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Σύμφωνα με το Star οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται. Λίγη ώρα μετά την πολύνεκρη τραγωδία συνελήφθη ο 44χρονος οδηγός του ημιφορτηγού. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είχαν μεταφερθεί στο νοσκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στα θύματα της οικογεγειακής τραγωδίας σήμερα το μεσημέρι στον Λιμνάτη. Όλοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.