ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοφία Παυλίδου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – Πέθανε η μητέρα της

Σοφία Παυλίδου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – Πέθανε η μητέρα της

Βαρύ πένθος για τη Σοφία Παυλίδου, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ηθοποιός μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Σοφία Παυλίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο.

«Σαν σήμερα θα γιόρταζες, Ολγα. Έφυγες τρεις μέρες νωρίτερα για το μεγάλο ταξίδι. Πηγές να βρεις τον μπαμπά μας. Ένα χρόνο άντεξες μακριά από τον Χρήστο σου. Είσαστε Άγγελοι τώρα εκεί ψηλά και μας προσέχετε. Αντίο μαμά μου. Ευτυχώς είχα προλάβει να σου πω πόσο σ’ αγαπώ», έγραψε…

Αρκετοί συνάδελφοί της έσπευσαν να της συμπαρασταθούν με ένα σχόλιο. «Να είσαι γερή να τη θυμάμαι. Καλό παράδεισο να έχει» έγραψε ο Πρόδρομος Τοσουνίδης.

«Κοριτσάκι μου τι λόγια να σου πω» πρόσθεσε η Σάντρα Βουτσά…

https://www.instagram.com/p/CRLpPvfBccy

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.