ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ανεβάζει το θερμόμετρο με αυτές τις φωτογραφίες (φώτο)

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ανεβάζει το θερμόμετρο με αυτές τις φωτογραφίες (φώτο)

Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη με τις αναρτήσεις της και τις φωτογραφίες στο Instagram.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται πως περνάει τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές. Η πάντα εντυπωσιακή τραγουδίστρια δεν σταματάει να μοιράζεται με τους χιλιάδες ακολούθους της στα social media μοναδικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και τις διακοπές της.

Οι περισσότερες, βέβαια, φωτογραφίες που ανεβάζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Instagram… χτυπάνε κόκκινο, μαγνητίζοντας τα ανδρικά βλέμματα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και πιο καλογυμνασμένες τραγουδίστριες στην χώρα μας.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η Ειρήνη Παπαδοπούλου:

https://www.instagram.com/p/CRRRLDGstnX

https://www.instagram.com/p/CRHYVLUM7Qm

https://www.instagram.com/p/CQwCgWxMMc7

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.