ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι τρώμε τελικά; – Διατροφολόγος φυλάει σε ντουλάπι φαστ φουντ εδώ και 2 χρόνια (βίντεο)

Τι τρώμε τελικά; – Διατροφολόγος φυλάει σε ντουλάπι φαστ φουντ εδώ και 2 χρόνια (βίντεο)

Μία γυναίκα φυλάει για χρόνια σε ένα ντουλάπι κοτομπουκιές, τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα, γλυκά, σκορδόψωμα, ντόνατς, πίτσα και μπέργκερ και ισχυρίζεται ότι δεν θα χαλάσουν ποτέ.

Μια χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης TikTok ανέβασε ένα βίντεο με το παράξενο αυτό ντουλάπι της μαμάς της.

Όπως αναφέρει η νεαρή γυναίκα από το Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας, η μητέρα της είναι διατροφολόγος και κρατάει κάποια τρόφιμα σε ένα ντουλάπι στο σπίτι εδώ και δυο χρόνια, στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το ντουλάπι είναι γεμάτο πλαστικά τάπερ που μέσα τους έχουν διάφορα είδη φαστ φουντ.

“Αυτό είναι το ντουλάπι με τα φαγητά της μαμάς μου, που ποτέ δεν χαλάνε” εξηγεί η νεαρή κοπέλα στο βίντεο.

“Η μαμά μου είναι διατροφολόγος, που βοηθάει να καταπολεμηθεί η παχυσαρκία” συνεχίζει η κοπέλα.

“Αυτές οι τροφές εδώ είναι υπερ-επεξεργασμένες τροφές που το 80% των Βρετανών καταναλώνουν σε συχνή βάση” αναφέρει η κοπέλα.

“Λιγουρεύεστε ακόμα αυτό το μπέργκερ” γράφει το σχόλιο του βίντεο με τα φαστ φουντ που δεν χαλάνε ποτέ.

Σε ένα νεότερο βίντεο, η γυναίκα παρέθεσε περισσότερες πληροφορίες για το φαγητό και τι ακριβώς κάνει η μητέρα της με αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.