Η Λίτσα Πατέρα δίνει άλλοθι στον δολοφόνο της Καρολάιν: Φταίνε τα ζώδια – Όπου & αν ζούσε θα είχε την ίδια κατάληξη

Η Λίτσα Πατέρα δίνει άλλοθι στον δολοφόνο της Καρολάιν: Φταίνε τα ζώδια – Όπου & αν ζούσε θα είχε την ίδια κατάληξη

Θύελλα οργισμένων αντιδράσεων ξεσήκωσε η Λίτσα Πατέρα, η οποία όχι μόνο δεν δίστασε να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη της αδικοχαμένης Καρολάιν, η οποία έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας από τον ίδιο της τον σύζυγο στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, αλλά έβγαλε και τα συμπεράσματά της.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της, αποσπάσματα της οποίας έπαιξε η εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not», υποστήριξε ούτε λίγο, ούτε πολύ πως το μέλλον της 20χρονης ήταν… προδιαγεγραμμένο από τον αστρολογικό της χάρτη, ενώ όπου και να ζούσε θα είχε την ίδια τραγική κατάληξη, καθώς η Αφροδίτη (ο πλανήτης στον αστρολογικό χάρτη) ήταν πολύ «χτυπημένη»!

«Κοιτάζοντας τον χάρτη της παρατήρησα ότι η Καρολάιν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, στην Αλάσκα για παράδειγμα, πάλι την ίδια κατάληξη θα είχε, γιατί η Αφροδίτη της ήταν πολύ “χτυπημένη”. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος», υποστήριξε, πυροδοτώντας το μένος των χρηστών του Διαδικτύου.

Και πώς όχι όταν η γνωστή αστρολόγος έδωσε τη δική της εξήγηση για τη δολοφονία της νεαρής μητέρας «ρίχνοντας» ουσιαστικά την ευθύνη στα… ζώδια και όχι στον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος καταδίκασε την κόρη τους να μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα της, ενώ έπαιζε θέατρο για 37 ημέρες, παριστάνοντας τον συντετριμμένο και χαροκαμένο σύζυγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.