ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η πρώην παίκτρια του Survivor που αναλαμβάνει την δική της εκπομπή – Δείτε ποια είναι

Η πρώην παίκτρια του Survivor που αναλαμβάνει την δική της εκπομπή – Δείτε ποια είναι

Οι παίκτες που έδωσαν το παρών στο φετινό Survivor τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέμματα, με αρκετούς εξ αυτών να βρίσκονται ανάμεσα σε ονόματα για την παρουσίαση εκπομπών ή άλλων πρότζεκτ.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά μέσα στο Survivor και μάλιστα ο Τούρκος την θέλει και για το επερχόμενο Survivor All Star.

Μιλάμε φυσικά για την εντυπωσιακή Κάτια Ταραμπάνκο, που μοντέλο την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, σούπερ παίκτρια του Survivor την χαρήκαμε και τώρα θα την δούμε να παρουσιάζει και εκπομπή μόδας, με την συμφωνία να έχει μάλιστα ολοκληρωθεί.

Σε ποιο κανάλι πάει η Κάτια Ταραμπάνκο

Η εκπομπή που θα παρουσιάζει η Κάτια ονομάζεται Glam Wars και όπως αναφέρει και το sportdog.gr το Open είναι το κανάλι εκείνο που εξασφάλισε το ναι του μοντέλου. Μπορεί να δέχτηκε ασφυκτικό pressing από την παραγωγή της Acun Medya, η ίδια όμως επέλεξε το νέο καθημερινό ριάλιτι μόδας του Open το οποίο και θα βγει στον αέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου

Το κανάλι μάλιστα έχει αποκαλύψει το project της νέας εκπομπής όπου θα παρουσιάζει η Ουκρανή και συγκεκριμένα αναφέρει σε ανακοίνωση του.

«Ταλαντούχοι και δημιουργικοί make up artists και hairstylists, οι οποίοι θα μας εκπλήξουν με τη φαντασία τους και το ταλέντο τους, πρωταγωνιστούν στο Glam Wars. Και φιλοδοξούν να είναι αυτοί οι μεγάλοι νικητές.

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η κάθε μία από έναν hair stylist κι έναν makeup artist, διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.