ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγνώριστη η «κοντή» από το «Παρά Πέντε» – Δείτε την πως είναι σήμερα (φώτο)

Αγνώριστη η «κοντή» από το «Παρά Πέντε» – Δείτε την πως είναι σήμερα (φώτο)

Όλοι είχαμε παρακολουθήσει με ιδιαίτερη προσοχή το “Παρά Πέντε” και όλοι οι χαρακτήρες μας έχουν μείνει χαραγμένοι στην μνήμη, ακόμη και αυτοί που εμφανίστηκαν έστω και για λίγο, όπως η “Γαρουφαλιά” ή “κοντή”, όπως την έλεγε η Θεοπούλα.

Η ίδια σήμερα είναι πιο όμορφη από ποτέ, με την αλλαγή να είναι εντυπωσιακή.

Το ρόλο, όπως ίσως θα θυμάστε, υποδύθηκε η Κατερίνα Θεοχάρη, η οποία σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα την «κοντή» της κωμικής σειράς, αφού τα μαλλιά της έχουν μακρύνει και έχει αλλάξει αρκετά, όπως και η κόρη της Ζουμπουλίας.

Η ηθοποιός διαθέτει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα, όπως βλέπουμε και στις πρόσφατες φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CQvcfx2MdpK

https://www.instagram.com/p/CQgi6VGAx9X

https://www.instagram.com/p/CPOM2uIgz8g

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.