ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Περίεργοι κανόνες ομορφιάς που πρέπει να ακολουθούν οι γυναίκες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας!

Περίεργοι κανόνες ομορφιάς που πρέπει να ακολουθούν οι γυναίκες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας!

Οι αυστηροί κανόνες είναι μέρος της ζωής των μελών της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, οι γυναίκες της οικογένειας έχουν ακόμη ένα «μέτωπο» να αντιμετωπίσουν, καθώς πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες ομορφιάς, κάτι που δεν ισχύει και για τους άντρες.

Το μακιγιάζ πρέπει να είναι απλό και εκλεπτυσμένο

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες μακιγιάζ που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι γυναίκες- μέλη της βασιλικής οικογένειας γυναίκες. Η βασίλισσα της Αγγλίας, για παράδειγμα, έχει διατηρήσει την ρουτίνα μακιγιάζ της απλή εδώ και χρόνια, ενώ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν γνωστή για τα φυσικά ροδαλά μάγουλά της (κάποιες φορές εμφανιζόταν και με το χαρακτηριστικό μπλε eyeliner). Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει εντός των επιτρεπτών ορίων, με το πιο εξεζητημένο της μακιγιάζ ένα smokey eye σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Φοράνε πάντα καλσόν

Σύμφωνα με το ranker.com, η βασίλισσα Ελισάβετ σε όλη τη διάρκεια της βασιλείας της, δεν έχει εμφανιστεί πουθενά χωρίς καλσόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Μια παράδοση που ακολουθεί πιστά και η Κέιτ Μίντλετον, η οποία, μάλιστα, έκανε και πάλι μόδα το γυαλιστερό καλσόν, που θεωρείτο αρκετά ξεπερασμένο.

Το έντονο κραγιόν είναι σχεδόν απαγορευτικό

Η βασίλισσα Ελισάβετ δηλώνει λάτρης των κραγιόν, ενώ έχει ακόμη και τη δική της χαρακτηριστική απόχρωση που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Πρόκειται για ένα απαλό κόκκινο κραγιόν με μπελ υποτόνους, αλλά μέχρι εκεί. Τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιπες γυναίκες- μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν θα φορέσουν ποτέ κάτι πιο έντονο από αυτό. Τις περισσότερες φορές επιλέγουν nude κραγιόν ενώ μόνο σε σπάνιες και εξαιρετικές περιπτώσεις θα τολμήσουν να φορέσουν ένα κλασικό, αριστοκρατικό κόκκινο.

Στα ταξίδια τους πρέπει να έχουν μαζί τους πάντα ένα μαύρο ταγιέρ

Όταν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας ταξιδεύει στο εξωτερικό, στη βαλίτσα του πρέπει να περιέχει ένα πολύ συγκεκριμένο ρούχο. Ένα μαύρο ταγιέρ, το οποίο πρέπει να είναι αρκετά σοβαρό και συντηρητικό. Κι αυτό έτσι ώστε να είναι πάντα προετοιμασμένοι για κηδεία, σε περίπτωση κάποιου ξαφνικού και απρόσμενου θανάτου.

Το απαλό ροζ προτιμάται για το μανικιούρ

Όπως και με το κραγιόν, έτσι και στην περίπτωση του μανικιούρ οι απαλές και σχεδόν διάφανες αποχρώσεις βερνικιού αποτελούν την πιο αποδεκτή επιλογή για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τόσο η βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και η Κέιτ Μίντλετον, επιλέγουν, συνήθως, μια απαλή ροζ απόχρωση για να βάψουν τα νύχια τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.