ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ειρήνη Κολιδά: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον νέο της σύντροφο! (φώτο)

Ειρήνη Κολιδά: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον νέο της σύντροφο! (φώτο)

Το καλοκαίρι μαζί με τον αγαπημένο της, απολαμβάνει η Ειρήνη Κολιδά η οποία όπως και είχε αποκαλύψει κατά τη συμμετοχή της στη Φάρμα, εδώ και λίγους μήνες έχει βρει νέο έρωτα στη ζωή της.

Να θυμίσουμε πως η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα: “Κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο, είπα θέλω να φύγω. Άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να βγω από τη Φάρμα, γιατί μου έλειπε πολύ το παιδί μου. Το βράδυ μετά τις δουλειές, κατέληγα να σκέφτομαι πόσο καιρό έχω περάσει χώρια από αυτό. Με τρέλαινε η ιδέα”. είχε δηλώσει η ίδια.

Η Ειρήνη Κολιδά είναι ερωτευμένη, ενώ μέσω instagram αποκάλυψε τον νέο της σύντροφο σε φωτογραφία από τις διακοπές τους…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.