ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Αθηναΐς Νέγκα δείχνει τα σημάδια της λεύκης στο σώμα της (φώτο)

Η Αθηναΐς Νέγκα δείχνει τα σημάδια της λεύκης στο σώμα της (φώτο)

Η Αθηναΐς Νέγκα δείχνει τα σημάδια στο σώμα της από τη λεύκη και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία δεν διστάζει να μιλά για το σώμα της, όπως τις ρυτίδες στο μέτωπό της που θέλησε να δείξει παλαιότερα, πόσταρε τώρα μία φωτογραφία της στο Instagram, δείχνοντας τα σημάδια από τη λεύκη που έχει στα χέρια της.

Ηχηρό μήνυμα: «Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει»

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Κατά καιρούς, ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να την πουλήσω, καθώς είναι αρκετά κοινή, αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα για αυτή. Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει, αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι ”υποφέρουν” από αυτήν κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων. Μια σειρά ταινιών της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση που έκαναν πρεμιέρα αυτές τις μέρες αφηγούνται καλύτερα τις πτυχές του Body Shaming, στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube, και είναι η αφορμή για το σημερινό post».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.