ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άννα Μαρία Βέλλη: Ευχές για καλό μήνα χωρίς… ρούχα! (φώτο)

Άννα Μαρία Βέλλη: Ευχές για καλό μήνα χωρίς… ρούχα! (φώτο)

Η Άννα Μαρία Βέλλη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Η πρώην παίκτρια του Survivor και influencer ανέβασε την απόλυτη φωτογραφία και μας άφησε άφωνους.

Η 31χρονη αποχωρίστηκε για λίγος τους φίλους της, Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή, και πήγε για διακοπές στην Μάνη. Εκεί ξεκουράζεται και απολαμβάνει το καλοκαίρι της ενώ παράλληλα φροντίζει να μας κρατά σε εγρήγορση με μοναδικές φωτογραφίες στο Instagram.

Όπως ακριβώς έκανε και σήμερα… Πέταξε τα ρούχα της και υποδέχτηκε τον Αύγουστο, με τις πιο σέξι φωτογραφίες της. «Αν είσαι εταιρεία ρούχων στείλε DM για συνεργασία. Αν είσαι γάτα έλα για χαδάκια.

Αν δεν είσαι τίποτα από τα παραπάνω ένα like θα εξυπηρετούσε την γυμνή ινφλουενσερ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ» έγραψε κάτω από την ανάρτησή της και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Δείτε την και θα καταλάβετε:

https://www.instagram.com/p/CSCItGysHWw

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.