ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το καυτό φιλί στην παραλία με τον σύζυγό της (φώτο)

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το καυτό φιλί στην παραλία με τον σύζυγό της (φώτο)

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2012 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά – Βρίσκονται οικογενειακώς για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στον αγαπημένο τους προορισμό, τη Δονούσα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη τη σεζόν που πέρασε, έκανε και το τηλεοπτικό της comeback, αφού η ηθοποιός πρωταγωνίστησε σειρά εποχής της ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια. Όπως έχει γίνει γνωστό, σύντομα θα ξεκινήσει η προβολή του δεύτερου κύκλου.

Για την ώρα, η Κατερίνα Παπουτσάκη μαζί με την οικογένειά της, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η ηθοποιός δεν σταματά να δημοσιεύει στο instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Δονούσα. Το νέο ωστόσο στιγμιότυπο αποκάλυψε ξανά, το πόσο ερωτευμένη είναι με τον άνδρα της ζωής της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε τρυφερές στιγμές στην παραλία με τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.