Στα άκρα οι σχέσεις ΣΚΑΪ και Γ.Τσαλίκη – Ο σταθμός του έκανε αγωγή ύψους 1 εκατ. ευρώ

Στα άκρα οι σχέσεις ΣΚΑΪ και Γ.Τσαλίκη – Ο σταθμός του έκανε αγωγή ύψους 1 εκατ. ευρώ

Τελειωμό δεν έχει το σίριαλ του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ, που όπως όλα δείχνουν θα λύσουν τις διαφορές τους στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ως γνωστόν ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο με το κανάλι για την παρουσίαση του Big Brother, o σταθμός υπαναχώρησε επιλέγοντας τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα και τελικά ο τραγουδιστής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη δημοσιοποιώντας μάλιστα το θέμα.

«Τελικά ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση», ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε μια σειρά ιστοριών που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ποια ήταν όμως η κίνηση που ανέφερε o Γιώργος Τσαλίκης, αλλά δεν ανακοίνωσε;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time” η διοίκηση του ΣΚΑΙ αλλά και η νομική υπηρεσία του σταθμού τού έκαναν αγωγή για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα η αγωγή του ΣΚΑΙ είναι στο ύψος του 1.000.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.