ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Η Σαρλίζ Θερόν απολαμβάνει τις βουτιές της από πολυτελές γιοτ στα νερά του Αιγαίου (βίντεο)

Η Σαρλίζ Θερόν απολαμβάνει τις βουτιές της από πολυτελές γιοτ στα νερά του Αιγαίου (βίντεο)

Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Σαρλίζ Θερόν, για τις καλοκαιρινές της διακοπές και διαμένει σε πολυτελές γιοτ ταξιδεύοντας στα νησιά των Κυκλάδων.

Η Νοτιοαφρικανή σταρ του Χόλιγουντ, γευμάτισε στο εστιατόριο Barbarossa στη Νάουσα της Πάρου, ενώ πριν από λίγο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη βουτιά μαζί με τις κόρες της, Jackson και August.

Η ηθοποιός υιοθέτησε τον Jackson το 2012 και την August το 2015. Το 2017 αποκάλυψε ότι ο Jackson είναι transgender παιδί. “Το ποιες θέλουν να είναι μεγαλώνοντας και ποια θέση θέλουν να έχουν στον κόσμο, δεν είναι μια απόφαση που θα την πάρω εγώ”, είχε δηλώσει σχετικά η ηθοποιός.

Στο βίντεο δείχνουν και οι τρεις ξέγνοιαστες και φαίνεται πως η Ελλάδα θα χαρίσει στη Charlize και τα κορίτσια της μόνο όμορφες αναμνήσεις.

https://www.instagram.com/p/CSHWL2Wj01K

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.