ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Χάρινγκτον: Τον «κατήφορο» πήρε η ζωή του μετά το τέλος του Game of Thrones

Κ.Χάρινγκτον: Τον «κατήφορο» πήρε η ζωή του μετά το τέλος του Game of Thrones

Πολλοί θεωρούν ότι οι ηθοποιοί έχουν μία απόλυτα ευτυχισμένη ζωή, με τις δυσκολίες να μην κάνουν την εμφάνισή τους, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για όλους.

Ο Κιτ Χάρινγκτον πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο μετά το τέλος του Game of Thrones, όπως και αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα των Sunday Times. Ο λόγος δεν ήταν μόνο το φινάλε της σειράς, αλλά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί σωστά την φήμη, που είχε κερδίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να «πέσει» στις καταχρήσεις.

«Φτάνεις σε ένα σημείο, που νιώθεις κακός άνθρωπος, ότι ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Αισθάνεσαι πως δεν υπάρχει διέξοδος και ξαφνικά είσαι ένα τίποτα», εξήγησε σχετικά με τα συναισθήματα, που τον βύθισαν τελικά σε κατάθλιψη.

Όπως ανέφερε, έκανε πολύ καιρό να δει τον εαυτό του νηφάλιο και για ένα μεγάλο διάστημα έκανε συστηματική χρήση ναρκωτικών. «Όταν κατάφερα να μείνω κάποιες ημέρες νηφάλιος, νομίζω πως ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Έπρεπε να το πιστέψω ότι μπορούσα να αλλάξω. Με βοήθησε πολύ, ήταν κάτι που το κράτησα τελικά, την ιδέα ότι μπορώ να κάνω την αλλαγή σχετικά με το ποιος είμαι και προς τα που οδεύω», δήλωσε.

Ο Κιτ Χάρινγκτον πρόσθεσε πως την δύσκολη περίοδο της κατάθλίψης, οι καταχρήσεις του είχαν δημιουργήσει τάσεις αυτοκτονίας: «Πέρασα από περιόδους πραγματικής κατάθλιψης, όπου ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στον εαυτό μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, όντας νηφάλιος προσπαθεί να βοηθήσει ανθρώπους, που ίσως βιώνουν μία παρόμοια κατάσταση και ελπίζει η δική του εξομολόγηση να συμβάλλει στο να καταλάβουν πως όλοι τελικά μπορούν να ξεφύγουν από κάτι τέτοιο. «Δεν θέλω να με βλέπουν ως μάρτυρα ή κάτι ξεχωριστό. Ήταν η δική μου εμπειρία, όμως αν βοηθάει κάποιον, αυτό είναι πολύ καλό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.