ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φήμες ότι ο Ν.Σουίμερ και η Τ.Άνιστον είναι ζευγάρι – Τι απαντά ο ηθοποιός;

Φήμες ότι ο Ν.Σουίμερ και η Τ.Άνιστον είναι ζευγάρι – Τι απαντά ο ηθοποιός;

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ και η Τζένιφερ Άνιστον είναι το νέο “καυτό” θέμα των τελευταίων ημερών, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία περί ειδυλλίου ανάμεσα στους πρώην συμπρωταγωνιστές των Friends.

Μετά τα δημοσιεύματα του ταμπλόιντ Closer νωρίτερα μες στην εβδομάδα πως οι δυο ηθοποιοί διατηρούν ερωτική σχέση, εκπρόσωπος του Ντέιβιντ Σουίμερ δήλωσε στη βρετανική The Sun πως δεν υπάρχει «καμία αλήθεια» στις φήμες, προσθέτοντας ότι είναι «μόνο φίλοι».

«Μετά το γύρισμα του reunion επεισοδίου των Friends ξεκίνησαν αμέσως να ανταλλάσσουν μηνύματα. Η Τζεν μαγειρεύει συχνά και τρώνε μαζί στο σπίτι της. Ο Ντέιβιντ Σουίμερ πέταξε στο Λος Άντζελες από τη Νέα Υόρκη για να την δεi», έγραφε το δημοσίευμα του Closer, από όπου και ξεκίνησε η φημολογία.

Τον Μάιο, το πολυαναμενόμενο reunion των Friends αποκάλυψε μεταξύ άλλων το κρυφό, εκτός οθόνης, ειδύλλιο ανάμεσα στην Άνιστον και τον Σουίμερ, που υποδύονταν τους ερωτευμένους Ρος Γκέλερ και Ρέιτσελ Γκριν στην τηλεοπτική σειρά.

Στη διάρκεια του επεισοδίου, ο Τζέιμς Κόρντεν ρώτησε αν αναπτύχθηκε ποτέ κάποιο ειδύλλιο ανάμεσά τους, με τον Ντέιβιντ Σουίμερ να παραδέχεται δημοσίως για πρώτη φορά πως «ήταν πολύ ερωτευμένος» μαζί της, ωστόσο διευκρίνισαν ότι δεν έκαναν ποτέ κάτι, παρά προτίμησαν να διοχετεύσουν τον ερωτισμό μεταξύ τους στους ρόλους τους.

Ο 54χρονος ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την Ζόι Μπάκμαν -μαζί έχουν μια κόρη 10 ετών- από το 2010 μέχρι τον χωρισμό τους επτά χρόνια αργότερα. Η Τζένιφερ Άνιστον είχε παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ το 2000 αλλά πήραν διαζύγιο το 2005 και αργότερα παντρεύτηκε τον Τζάστιν Θερού, αλλά χώρισαν το 2018 μετά από δυο χρόνια γάμου και σχεδόν επτά χρόνια σχέσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.