Το μήνυμα της Β.Μπάρμπα από το νοσοκομείο: «Το χαμόγελο επέστρεψε στη θέση του» (φώτο)

Το μήνυμα της Β.Μπάρμπα από το νοσοκομείο: «Το χαμόγελο επέστρεψε στη θέση του» (φώτο)

H Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά το χθεσινό της ατύχημα και υπεβλήθη σε εγχείρηση καθώς έπαθε πολλαπλά κατάγματα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή στο Facebook η ηθοποιός, το χειρουργείο πήγε καλά και η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως.

Η Βάνα Μπάρμπα δεν παρέλειψε, ακόμα, να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους

Η ηθοποιός αναφέρει στην ανάρτησή της: «Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου.

Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον «ζεστό», φιλικό και άριστα οργανωμένο.

Την ίδια, ακριβώς, «ζεστασιά» ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.