ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Παπαρίζου για Mad Clip: «Όταν έχουμε λεφτά για να πίνουμε έχουμε και για ένα ταξί»

Ε.Παπαρίζου για Mad Clip: «Όταν έχουμε λεφτά για να πίνουμε έχουμε και για ένα ταξί»

Το δικό της ιδιαίτερο σχόλιο για τον θάνατο του Mad Clip έκανε η Έλενα Παπαρίζου, που ανέφερε ότι θα έπρεπε να προτιμήσει το ταξί.

Ο 34χρονος ράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και «καρφώθηκε» πρώτα σε κολόνα φωτισμού και έπειτα σε δέντρο, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ήταν μάλιστα τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που 12 πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου 2 ώρες για να τον απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία είχε μετατραπεί η μεγάλη κυβισμού Πόρσε του.

Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα έδωσαν συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο, όπου βρέθηκε η κάμερα του «Mega Καλημέρα».

«Έτυχε να είμαστε και οι δύο στον ίδιο γάμο. Μου έλεγε τα σχέδια του για το μαγαζί… Πολύ πολύ λυπάμαι γι΄ αυτό. Νομίζω και ο ίδιος θα ήθελε να δοθεί αυτό το μήνυμα. Να προσέχετε όλοι όταν πίνετε και να μην οδηγείτε», σημείωσε χαρακτηριστικά η Τάμτα, η οποία υπενθυμίζεται πως ήταν επίσης καλεσμένη στον γάμο που είχε δώσει το παρών ο Mad Clip πριν χάσει τη ζωή του.

Από την πλευρά της, η Έλενα Παπαρίζου πρόσθεσε: «Αν έχουμε λεφτά να πίνουμε θα πρέπει να έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί».

Η κηδεία του Mad Clip θα τελεστεί το απόγευμα της Δευτέρας στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με απόφαση του ιερού ναού η κηδεία θα μεταδοθεί μάλιστα ζωντανά στο YouTube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν, την ίδια ώρα που η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.