ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θάνατος Mad Clip: Σοκαρισμένη η πρώην σύντροφός του – Δεν μπορεί να κοιμηθεί ούτε να φάει

Θάνατος Mad Clip: Σοκαρισμένη η πρώην σύντροφός του – Δεν μπορεί να κοιμηθεί ούτε να φάει

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Mad Clip μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως ο δικός τους άνθρωπος έφυγε από την ζωή τόσο νωρίς. Απαρηγόρητη είναι και η πρώην σύντροφός του Αρετή, η οποία αποτελούσε μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», η Αρετή είναι σοκαρισμένη καθώς είδε τι συνέβη στον πρώην σύντροφός της, αφού έτυχε να βρισκόταν από πίσω με το αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ γνωρίζω ότι όλοι οι δικοί του άνθρωποι είναι συντετριμμένοι. Η Αρετή, που ήταν μαζί του πάρα πολλά χρόνια , ήταν και στο γάμο, και νομίζω το είδε όλο αυτό. Ήταν από πίσω με το αυτοκίνητο. Το ξέρω. Η κοπέλα είναι σε άσχημη κατάσταση. Δεν μπορεί να κοιμηθεί, δεν μπορεί να φάει και είναι και λογικό. Υπάρχουν άνθρωποι που δικοί του που θρηνούν αυτή τη στιγμή. Θρηνούν όχι τον τραγουδιστή, αλλά τον άνθρωπό τους», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.