ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έπεσε» το προφίλ της Soula Glamorous – Η Δ.Αλεξανδράκη αποκαλύπτει τον λόγο

«Έπεσε» το προφίλ της Soula Glamorous – Η Δ.Αλεξανδράκη αποκαλύπτει τον λόγο

Η Soula Glamorous αποτελεί μία από τις πιο γνωστές περσόνες του Instagram με πάνω από 400 χιλιάδες ακολούθους, που όμως χθες “έπεσε” το προφίλ της.

Η Soula Glamorous αναστάτωσε τους θαυμαστές της, καθώς όταν πήγαν να την αναζητήσουν, το Instagram τους ενημέρωνε ότι «ο χρήστης δεν υπάρχει». Με δεδομένο ότι ανάλογο σκηνικό είχε συμβεί στο παρελθόν και ότι τις τελευταίες ημέρες δεχόταν βροχή μηνυμάτων για τον θάνατο του τράπερ, Madclip, η φαντασία των χρηστών οργίασε.

Τι συνέβη τελικά στη διάσημη και… «πολύ πονηρή είσαι» Soula Glamorous; Η φίλη της Δήμητρα Αλεξανδράκη, με story που ανέβασε στο Instagram με το hastag #FreeSoulaGlamorous αποκάλυψε ότι δέχθηκε μήνυμα της Soula μέσω ενός φίλου της για να την ενημερώσει τι συνέβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν το μήνυμα του συγκεκριμένου παιδιού είναι αληθινό, υπάρχει τεχνικό πρόβλημα λόγω πολλών dm μηνυμάτων», γράφει η Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Λογικά θα επανέλθει το προφίλ σε λίγες ημέρες», καταλήγει, παραδεχόμενη ότι δέχθηκε καταιγίδα μηνυμάτων για το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.