ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Στροφή» στην καριέρα του Ν.Παπαπαύλου – Από πρώην παίκτης του Big Brother πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία (βίντεο)

«Στροφή» στην καριέρα του Ν.Παπαπαύλου – Από πρώην παίκτης του Big Brother πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία (βίντεο)

O Νικόλας Παπαπαύλου ο οποίος είχε γίνει γνωστός από την συμμετοχή του στο Big Brother φαίνεται να ψάχνεται με τη δημοσιότητα, καθώς αναμένεται να συμμετάσχει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αναφέρθηκε στους παίκτες του φετινού παιχνιδιού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι οι παίκτες του φετινού Big Brother είναι άχρωμοι, άοσμοι και δεν υπάρχει καμία έντονη προσωπικότητα μέσα ώστε να πει ο τηλεθεατής ότι ταυτίζεται με κάποιον».

Ένας από τους παίκτες που έχει συζητηθεί αρκετά είναι ο Ισίδωρος Δούνης, ο οποίος φαίνεται να γνώριζε καλά τον Θέμη Κανέλλο. Ο Νικόλας Παπαπαύλου αποκάλυψε Πώς και εκείνος είχε μία τυχαία συνάντηση με τον εν λόγω παίκτη.

«Σε έναν από τους χώρους που κάνω προωθήσεις βρέθηκε ο Ισίδωρος που φέτος είναι στο Big Brother. Απλά με είχε χαιρετήσει και μου ζήτησε να βγάλουμε μια σέλφι. Καμία φιλία δεν έχω, καμία υποστήριξη δεν έχω. Θεωρώ ότι έχει καταφέρει ήδη η παραγωγή να τον θυματοποιήσει και θυμίζει κακή αντιγραφή της Άννας Μαρίας» σχολίασε, αναφορικά με την συμπεριφορά του στο παιχνίδι.

Δημοσιεύματα θέλουν τον πρώην παίκτη του Big Brother να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με γνωστή εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών, στης οποίας στο δυναμικό βρίσκονται οι ηθοποιοί τέτοιου είδους ταινιών, η Ίννα και ο Τεό.

Ο Νικόλα Παπαπαύλου, που είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό ως ομοφυλόφιλος ακτιβιστής, δεν διέψευσε το γεγονός.

«Έχω δεχθεί πρόταση να συμμετάσχω σε μια πολύ συγκεκριμένου είδους ταινία. Είναι κάτι το οποίο ακόμα δεν έχω απαντήσει. Θεωρώ όμως ότι ακόμα και αυτή η πρόταση πρέπει να έρθει η στιγμή που θα αποτελεί μία κανονική εργασία και δεν θα αντιμετωπίζεται με ρατσισμό», δήλωσε στην δημοσιογράφο της εκπομπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.