ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που δεν πρέπει να βάζετε στο πλυντήριο πιάτων

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που δεν πρέπει να βάζετε στο πλυντήριο πιάτων

To πλυντήριο πιάτων αποτελεί μία ηλεκτρική συσκευή που βοηθά τα μέγιστα στην καθημερινότητα και ειδικότερα στις δουλειές της κουζίνας.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέχουμε κατά τη χρήση του. Όπως για παράδειγμα, τρία πράγματα που δεν πρέπει να βάζουμε σε αυτό. Δείτε αναλυτικά ποια είναι:

1. Αντικολλητικά σκεύη

Φροντίστε να πλένετε τα αντικολλητικά σας σκεύη στο χέρι και όχι στο πλυντήριο μιας και καταστρέφεται η επιφάνειά τους.

2. Αντικείμενα από καουτσούκ

Το ίδιο ισχύει και με τα μαγειρικά σκεύη από καουτσούκ δηλαδή αυτά που είναι φτιαγμένα από τη λεγόμενη σιλικόνη. Αποφεύγετε να τα βάζετε στο πλυντήριο γιατί χαλάει η ποιότητά τους. Καλύτερα να πλένονται στο χέρι από εσάς.

3. Μαχαίρια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τρίτο αντικείμενο που πρέπει να αποφεύγετε να βάζετε στο πλυντήριο είναι τα πιρούνια. Μπορεί να είναι ένας κόπος παραπάνω αλλά θα διατηρήσουν καλύτερα πλευρά κοπής τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.