ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μεθυσμένος σε εστιατόριο στο Λας Βέγκας ο Ν.Κέιτζ – Τον «πέταξαν» έξω

Μεθυσμένος σε εστιατόριο στο Λας Βέγκας ο Ν.Κέιτζ – Τον «πέταξαν» έξω

Ο Νίκολας Κέιτζ εμφανίστηκε αποφασισμένος να κάνει μία ταινία του πραγματικότητα, καθώς κάμερα τον έπιασε μεθυσμένο σε εστιατόριο.

Σύμφωνα με την αμερικανική Sun, που δημοσιεύει σχετικό βίντεο, ο 57χρονος σήμερα ηθοποιός μέθυσε και μπλέχτηκε σε καυγά με το προσωπικό του εστιατορίου Lawry’s Prime Rib, στο διάσημο Λας Βέγκας Στριπ, με αποτέλεσμα να του ζητήσουν να φύγει μετά από λίγη ώρα.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου και αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην εφημερίδα ότι ο ηθοποιός (ο οποίος είχε κερδίσει Όσκαρ για την ερμηνεία του ως αλκοολικός στο Leaving Las Vegas) έμοιαζε με μεθυσμένο άστεγο, και «τρόμαξαν» να τον αναγνωρίσουν.

Επικαλούμενες το προσωπικό του εστιατορίου, οι πηγές της Sun ανέφεραν ότι ο σταρ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ουίσκι και σφηνάκια τεκίλας, προτού αρχίσει να γίνεται εριστικός. Φορώντας λεοπάρ παντελόνι, ο ηθοποιός εμφανίζεται στο βίντεο που δημοσιεύει η Sun να κάθεται ξυπόλητος σε έναν καναπέ του εστιατορίου και να προσπαθεί να φορέσει τις παντόφλες του που βρίσκονται κοντά του. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το site, ο Νίκολας Κέιτζ αποχώρησε εκνευρισμένος, όπως του ζητήθηκε, ενώ όταν προσπάθησε να ξαναμπει μέσα μια υπάλληλος του εστιατορίου τον εμπόδισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φέτος τον Φεβρουάριο ο Κέιτζ παντρεύτηκε την Ρίκο Σιμπάτα, η οποία είναι μικρότερή του κατά 30 χρόνια, στο καζίνο Wynn του Λας Βέγκας. Μερικούς μήνες αργότερα, ο ηθοποιός έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 85 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.