ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Ζουγανέλης: «Περίμενα το MeToo να αντιδράσει κατά των ριάλιτι που προσβάλλουν τις γυναίκες»

Γ.Ζουγανέλης: «Περίμενα το MeToo να αντιδράσει κατά των ριάλιτι που προσβάλλουν τις γυναίκες»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το φαινόμενο του MeToo που έχει κάνει εμφάνιση το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ελληνική showbiz.

«Όχι, δεν είχα κανένα περιστατικό. Αλλά δεν θέλω να κάνω τον καλό και να με συγχωρείτε. Όταν καίγεται ένα σπίτι, εγώ νιώθω ότι καίγεται το δικό μου. Κάτι τέτοιο είπα και παραχαράχτηκε. Όχι, κανένα περιστατικό. Θα γίνει και στο σπίτι μου κάποια στιγμή, δεν το συζητάω, πρέπει να πάρουμε μέτρα», τόνισε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Σχετικά με το ελληνικό MeToo και το ριάλιτι αγάπης του ALPHA, υποστήριξε: «Περιμένω το κίνημα του MeToo να αντιδράσει κάποια στιγμή. Δεν αντιδρούμε μόνο όταν έχουμε υποστεί βία, αντιδρούμε και για τις προσωπικότητες, να σώσουμε αυτά τα κορίτσια. Είναι δυνατόν να αγοραπωλείται ο έρωτας σε ριάλιτι; Να ερωτευτείς έναν τύπο που κάνει πως σε ερωτεύεται; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Λυπάμαι για τη σύγχρονη κοινωνία. Τώρα αυτό το συλλήβδην που υπάρχει, είναι ντροπή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σέβομαι τον αγώνα που έκαναν οι κοπέλες με το κίνημα ΜeΤoo, αλλά νομίζω ότι πρέπει να μπουν και οι άντρες σε αυτή τη διαδικασία», κατέληξε ο δημοφιλής ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.