ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αποκαλύψεις από τον Γ.Σμιθ: «Δέχθηκα κακοποίηση από τον πατέρα μου – Χτυπούσε την μητέρα μου»

Αποκαλύψεις από τον Γ.Σμιθ: «Δέχθηκα κακοποίηση από τον πατέρα μου – Χτυπούσε την μητέρα μου»

Ο Γουίλ Σμιθ προχώρησε σε μία αποκάλυψη από καρδιάς, όταν μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο παρελθόν, στα χέρια του πατέρα του.

Ο 53χρονος ηθοποιός με αφορμή το βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, ανακαλεί τη στιγμή που καθόρισε «το ποιος είναι σήμερα» και αποκαλύπτει πως όταν ήταν 9 χρονών είδε τον πατέρα του να χτυπάει μανιωδώς την μητέρα του στο κεφάλι.

Πέρα από την μητέρα του, όμως, ο πατέρας του κακοποιούσε ουσιαστικά και τον ίδιο. Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του, «Ο πατέρας μου με βασάνιζε. Και παράλληλα, ήταν ένας από τους πιο υπέροχους άνδρες που γνωρίζω… Ήταν μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες στη ζωή μου και επίσης μία από τις μεγαλύτερες πηγές πόνου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός, η κωμική του φύση εν μέρη οφείλεται στην κακοποίηση, στην οποία υπήρξε μάρτυρας όταν ήταν παιδί, καθώς λειτούργησε ως μηχανισμός άμυνας. «Η κωμωδία εξουδετερώνει την αρνητικότητα. Είναι απίθανο να έχεις μέσα σου θυμό, μίσος ή βία εάν περιστοίχιζεσαι από πράγματα που σου προκαλούν γέλιο», αναφέρει ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.