ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Κλούνεϊ: Η παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία που ελάχιστοι γνωρίζουν

Τ.Κλούνεϊ: Η παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία που ελάχιστοι γνωρίζουν

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ένας εκ των κορυφαίων ηθοποιών του Χόλιγουντ, με αρκετές ιστορίες γύρω από το όνομά του να έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η προσωπική του ζωή τα τελευταία χρόνια είναι σχετικά εκτεθειμένη στα μέσα, ο αθεράπευτα γοητευτικός 60χρονος ηθοποιός έχει καταφέρει τα πιο σημαντικά να τα κρατήσει για τον ίδιο. Όπως και την παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία που έζησε, την οποία δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς.

Σύμφωνα με την Britannica, ο πατέρας του ήταν δημοσιογράφος και η θεία του Rosemary Clooney ήταν φημισμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός. Είχε πάρει από μικρός μια ιδέα της λάμψης και του glam του Χόλιγουντ και μόλις έφτασε στην ηλικία των 21 ετών αποφάσισε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και να ασχοληθεί με την υποκριτική. Τα υπόλοιπα, πια, αποτελούν ιστορία, με τον άλλοτε φανατικό εργένη να διαπρέπει στη βιομηχανία του κινηματογράφου και να χτίζει μία από τις πιο αξιοζήλευτες καριέρες, συμπρωταγωνιστώντας σε ταινίες με συναδέλφους του ίδιου βεληνεκούς όπως η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Μπραντ Πιτ.

Τζορτζ Κλούνεϊ: Το «μελανό» σημείο στη ζωή του

Ωστόσο, υπάρχει ένα «μελανό» σημείο στην ζωή του, το οποίο θα μπορούσε να του κοστίσει όχι μόνο την καριέρα του, αλλά και την ίδια του την ζωή. Μια εμπειρία που σίγουρα του άλλαξε την οπτική των πραγμάτων, την οποία, ωστόσο, και ο ίδιος θα ήθελε να ξεχάσει.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Catch-22», βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Joseph Heller -αφορά στην ιστορία ενός βομβαρδιστή του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου στην Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος είναι απρόθυμος να εκτελέσει το ρόλο του σε μια σειρά θανατηφόρων αποστολών- ο Clooney έπαιζε τον Scheisskopf, έναν αξιωματικό που συνεχώς ανέβαινε βαθμίδες. Ενώ οδηγούσε, λοιπόν, τη μηχανή του ο Κλούνεϊ χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο στην Όλμπια της Σαρδηνίας τον Ιούλιο του 2018. Και ενώ τα μέσα το πέρασαν επιφανειακά, ένας από τους παραγωγούς της ταινίας, ο Grant Heslov, ισχυρίστηκε ότι το χτύπημα του Κλούνεϊ ήταν πολύ πιο σοβαρό. Μάλιστα, ο ίδιος αργότερα αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Αμάλ Κλούνεϊ, κατά την επιστροφή τους από το νοσοκομείο του απαγόρευσε να ξανανέβει σε μηχανή.

Το συμβάν σημειώθηκε νωρίς το πρωί, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω του και τον πέταξε πάνω από αυτό. Ευτυχώς ο Κλούνεϊ βγήκε σχεδόν αλώβητος από την πτώση, έχοντας υποστεί μόνο κάποιους μώλωπες και ένα μικρό τραύμα στη λεκάνη του. Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο βγήκε σχετικά γρήγορα, αν και για ένα μήνα παρακολουθείτο από τους γιατρούς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Κλούνεϊ και όσα αναφέρει το Hollywood Reporter, το ατύχημα με τη μηχανή του τον στοιχειώνει μέχρι σήμερα. «Αν έχουμε εννέα ζωές, εγώ τις έχω ζήσει όλες σε μία. Οπότε μπορώ για λίγο να αφήσω στην άκρη τη μηχανή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.