ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

O τρόπος για να αξιοποιήσετε το μπαγιάτικο ψωμί εκτός από τα μπιφτέκια

O τρόπος για να αξιοποιήσετε το μπαγιάτικο ψωμί εκτός από τα μπιφτέκια

Σε όλους μας και ανά τακτά χρονικά διαστήματα συμβαίνει να έχουμε μπαγιάτικο ψωμί στο σπίτι, που να μην ξέρουμε πως να το αξιοποιήσουμε.

Η πιο συχνή χρήση του μπαγιάτικου ψωμιού είναι να φτιάξεις μπιφτέκια ή κεφτεδάκια. Αν τώρα δε θες να το χρησιμοποιήσεις έτσι υπάρχουν κι άλλοι έξυπνοι τρόποι.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αλλού το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από συνταγές με κιμά. Μια πολύ καλή λύση που δεν σκέφτονται πολλοί είναι να φτιάξεις κρουτόν.

Τι χρειάζεται να κάνετε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κόβετε το ψωμί σε φέτες και μετά σε μικρά τετραγωνάκια. Απλώνετε τα κομμάτια σε ένα ταψί, ραντίζοντάς τα με λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι και τα ψήνετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.