ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Δ.Αλεξανδράκη έκανε «ντου» στο πλατό του Ν.Μουτσινά και του έδωσε το προσκλητήριο του γάμου της (βίντεο)

Η Δ.Αλεξανδράκη έκανε «ντου» στο πλατό του Ν.Μουτσινά και του έδωσε το προσκλητήριο του γάμου της (βίντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε έκπληξη στο Νίκο Μουτσινά, καθώς εμφανίστηκε στην εκπομπή του χωρίς να το περιμένει, με ένα προσκλητήριο γάμου ανά χείρας.

Το γνωστό μοντέλο μπορεί για την ώρα να μην έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για την ταυτότητα του συντρόφου της, ο οποίος πρόσφατα της έκανε πρόταση γάμου δείχνοντας το λαμπερό μονόπετρο στο Instagram.

Το ζευγάρι ανέβαλε αρκετές φορές τον γάμο του προκειμένου η Δήμητρα Αλεξανδράκη να ετοιμάσει στην εντέλεια το νυφικό της look, όπως και παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της.

Η Δήμητρα και ο Δημήτρης θα παντρευτούν την Κυριακή 1η Μάη 2022 σε κτήμα στο Πόρτο Χέλι. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εισέβαλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά δείχνοντας για πρώτη φορά το προσκλητήριο του γάμου της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ζωή μου έχει αλλάξει νιώθω λες και κατοικώ στο φεγγάρι. Αυτός ο άνθρωπος με προστατεύει με υπεραγαπάει. Με λυπήθηκε ο θεός και μου έδωσε αυτόν τον άνθρωπο», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.